#TogetherIsGreat
Με πολυετή εμπειρία σε ρόλους εξυπηρέτησης πελατών, έγινε μέλος της ομάδας μας πριν από εννέα χρόνια και από τότε διαχειρίζεται μεγάλες ομάδες, με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία εξυπηρέτησης.
Το υβριδικό μοντέλο εργασίας τής άνοιξε νέες δυνατότητες, δίνοντάς της την ευκαιρία να εξελίσσεται επαγγελματικά, να προσαρμόζει την καθημερινότητά της όπως επιθυμεί, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να είναι δίπλα στην οικογένειά της.
Όταν βρίσκεται στο γραφείο, απολαμβάνει την επαφή με τους συναδέλφους της και την αλληλεπίδραση με την ομάδα της. Από την άλλη, όταν εργάζεται από το σπίτι, εκτιμά τη δυνατότητα καλύτερης συγκέντρωσης σε πιο απαιτητικές εργασίες, καθώς και την ευχέρεια να αξιοποιεί τον χρόνο που κερδίζει από τις μετακινήσεις για τις προσωπικές της υποχρεώσεις. Και όλα αυτά, με τη σιγουριά ότι παραμένει το ίδιο αποδοτική, όπου κι αν επιλέξει να εργάζεται.
Και τα αγαπημένα μας πρόσωπα το ξέρουν καλά. Επαγγελματική εξέλιξη, συνεχής εκπαίδευση και πραγματική ευελιξία από τη δική τους ματιά.