Ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος της πρωτότυπης σειράς του Disney+ «The Bear» παραγωγής FX, έφτασε στο Vodafone TV

Αρχική
Digital Press Office
Δελτία Τύπου
Δελτίο τύπου
21/07/2024

Ο τρίτος κύκλος της πρωτότυπης σειράς «The Bear», παραγωγής FX, ήρθε στο Disney+ και στο Vodafone TV, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα, για να προσφέρει μια αυθεντική ματιά στον απαιτητικό και μαγευτικό κόσμο της εστίασης.

Η πολυβραβευμένη πρωτότυπη σειρά του Disney+, παραγωγής FX, μιλά για το φαγητό, την οικογένεια και την τρέλα της δουλειάς. Κάθε μέρα στον χώρο της εστίασης αποτελεί μια χαμένη μάχη, καθώς ο Κάρμι πιέζει τον εαυτό του περισσότερο από ποτέ, απαιτώντας την τελειότητα από το προσωπικό του, ενώ εκείνοι κάνουν ό,τι μπορούν για να ανταποκριθούν στην πίεση. Η επιδίωξή τους για γαστρονομική υπεροχή τους ωθεί σε νέα επίπεδα και δοκιμάζει τους δεσμούς μεταξύ τους που κρατούν το εστιατόριο ενωμένο.

Βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και Emmy Καλύτερης Κωμικής Σειράς, η σειρά «The Bear» είναι η πιο ενδιαφέρουσα τηλεοπτική προσθήκη των τελευταίων ετών, με μια μοναδική ιστορία, ένα στιβαρό καστ και μια πλειάδα από γνωστούς ηθοποιούς να παρελαύνουν ως guest stars, ενώ μόλις ανακοινώθηκε και το ρεκόρ των 23 υποψηφιοτήτων που κατέκτησε στα φετινά Emmys για τον δεύτερο κύκλο της, σπάζοντας το ρεκόρ για υποψηφιότητες στην κατηγορία της καλύτερης κωμικής σειράς στην ιστορία των τηλεοπτικών βραβείων.

Με αφορμή την κυκλοφορία του τρίτου κύκλου του «The Bear», το Vodafone TV ετοίμασε μια «νοστιμότατη» συλλογή με ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα διευρύνουν τους γευστικούς σας κάλυκες, με τίτλο «Let’s Cook» που είναι από σήμερα διαθέσιμος. Ενδεικτικά στην κατηγορία θα βρει κανείς τους δυο πρώτους κύκλους του «Julia» του ΗΒΟ, το «The Most Remote Restaurant in the World» σε παραγωγή της Viaplay, αλλά και το best-seller doc series «Jamie’s Easy Meals for Every Day», ενώ από τον κατάλογο του Disney+ φιλοξενούνται η ταινία της Searchlight Pictures, «Το Μενού», η βραβευμένη με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων της Disney/Pixar «Ο Ρατατούης», το μικρού μήκους της Disney/Pixar «Μπάο», η σειρά ντοκιμαντέρ «Γκόρντον Ράμσεϊ: Εκτός Χάρτη» του National Geographic και φυσικά οι τρεις κύκλοι της πρωτότυπης σειράς «The Bear», παραγωγής FX.

Μοιράσου το στα Social
Χρήσιμα Links